Goedkoopste webhosting!

Goedkoopste webhosting? Vimexx is je vriend!

Vandaag stuitten wij op de goedkoopste webhosting in Nederland die je je maar kunt voorstellen. Onze partner Vimexx brengt slechts €45 cent per maand in rekening! Zij zijn van mening dat webhosting simpel, probleem en betaalbaar moet zijn. Nou, betaalbaar is het! Het is de goedkoopste webhosting die wij hebben kunnen vinden! De vraag is nu natuurlijk of je wordt afgescheept met een kansloos webhosting pakketje. Dat is absoluut niet het geval.

In een van onze eerdere berichten hebben we al het e.e.a. verteld over het belang van juiste webhosting.

Snelheid

De goedkoopste webhosting is zelfs geoptimaliseerd voor de béste snelheid!

Volledig SSD, aller snelste hardware, Redis Cache, Varnish Cache, Memcache én CDN zorgen ervoor dat jouw website vliegt!

Veilheid

Gratis (Wildcard) SSL certificaten

Onbeperkt (Wildcard) SSL certificaten voor al jouw domeinen en subdomeinen. Veilige website, hogere zoekresultaten én betere conversie!

Gemak

Krachtige gratis website maker.

Een nieuwe website bouwen was nog nóóit zo makkelijk! De gratis website maker is voor ieder webhosting pakket gratis beschikbaar bij Vimexx!

Technische specs

Bij dit goedkoopste webhosting pakket krijg je 2GB SSD schijfruimte met een maximum dataverkeer van 25GB per maand.

Het aantal domeinen dat je toe kunt voegen is onbeperkt, maar helaas krijg je er geen gratis domeinnaam bij. Het kan helaas geen feest blíjven. Dat dedicated CPU die jouw server toegekend krijgt heeft 1 core  en je RAM geheugen is 1GB.

Wel heb je de mogelijkheid binnen dit goedkoopste webhosting pakket om maximaal 7 backups PER DAG (!!) te maken met een maximum van 60 dagen. Er zal dus nooit data verloren gaan!

Beheer

De backend wordt beheerd via DirectAdmin. Dit is een prettig en overzichtelijke interface.

Laten we als laatste even een kleine greep doen uit wat er verder onbeperkt is:

  • Databases
  • E-mailadressen, autoresponders en forwarders
  • FTP accounts
  • Cronjobs

Via Softaculous en Installatron maak je binnen enkele muisklikken gebruik van de beste webapplicaties om jouw website te ondersteunen.

Webshop

Ondanks dat dit goedkoopste webhosting is, doet het niets af aan kwaliteit. Het is daarom mogelijk om zonder problemen bijvoorbeeld een Woocommerce, Magento of Prestashop de draaien.

Hebben de technische specs je nog niet overtuigd om te kiezen voor deze goedkoopste webhosting? Dan móet hun service je wel over de streep trekken. Ieder support wat jij verwacht, wordt geboden. Sneller en beter dan jij verwacht!

Op zoek naar webhosting met mee kracht? Check dan hun andere pakketten. Deze zullen je werkelijk verbazen!